Vanliga frågor om TransferHero

Nedan listar vi svaren på de vanligaste frågorna som vi får.

Generella frågor

TransferHero är en jämförelsetjänst för internationella överföringar som hjälper dig att skicka pengar utomlands till lägsta möjliga kostnad. Vi vill tro att TransferHero är en hjälte som räddar dig från höga avgifter och dåliga växelkurser. Du kan läsa mer om oss på "Om oss"-sidan.

Idén till TransferHero föddes då vår grundare bodde i Singapore under en utbytestermin och fick uppleva hur kostsamt det kan vara att skicka pengar utomlands genom sin bank.

TransferHeros vision är att sänka kostnaden för internationella överföringar, så att det blir billigare att skicka pengar internationellt. Denna vision sammanfaller med ett av FN:s delmål för hållbar utveckling (Mål 10.c), nämligen att kostnaden för att skicka pengar internationellt ska sänkas från 7% till 3% till år 2020.

TransferHeros vision är att hjälpa människor att skicka pengar internationellt med lätthet; fritt från höga avgifter och dåliga växelkurser.

Partnerskap

Vad kul att höra! Hör av dig till oss på /kontakt eller skicka oss ett mejl till hej@transferhero.se så tar vi det därifrån.

Vi är en oberoende tredje part, men det stämmer att vi erhåller kommission från vissa aktörer för att generera nya kunder åt dem. En eventuell kommission till TransferHero sker dock aldrig på bekostnad av dig som användare. Tvärtom, faktiskt! Vi har förhandlat fram erbjudanden som är unika för våra användare som i många fall kan ge dig X överföringar gratis. Bra, va? Du hittar mer om hur vi försäkrar ett transparent och oberoende förhållningssätt här.

Skicka pengar

Det gör du enklast genom att navigera dig till /skicka-pengar.

Det beror på vilka kriterier som du värdesätter. Är det lägsta möjliga kostnad? Snabbhet? Säkerhet? Transparenta avgifter? Det finns ingen leverantör som är bäst på allt, men om du behöver hjälp på traven så är våra guider en bra utgångspunkt /skicka-pengar-med.

Övrigt

Det kan du läsa om här.

Det vill vi mena på att du kan. Vi strävar efter att vara en oberoende aktör som är ärliga, sakliga och där våra intressen tydligt framgår. Du kan läsa mer om detta här.

Hittade du inte svaret på din fråga?

Om du inte kunde hitta svaret på din fråga, vänligen mejla oss din fråga. Vi svarar på alla mejl inom 24 timmar. Använd formuläret nedan eller mejla oss direkt på hej@transferhero.se.

MEJL

Skicka oss ett meddelande

Tack för ditt meddelande! Vi hör av oss inom 24 timmar. Ha en trevlig dag! :)